UR-GE DIŞ TİCARETİ GELİŞTİRME VE MESLEKİ EĞİTİM FAALİYETLERİ DEVAM EDİYOR

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Demir Çelik sektöründe ihracatı geliştirme amacıyla Ekonomi Bakanlığına sunulacak olan UR-GE projesi çalışmaları kapsamında Firma ziyaretleri devam edilmektedir.
Ayrıca firmalarımızın Mesleki Yeterlilik ve Haddecilik Eğitimleri ile ilgili çalışanlara ait eğitim sertifikaları firma yetkililerine teslim edildi.Bu kapsamdaki sektördeki  firma ziyaretleri planlı bir şekilde devam edecektir.

19.12.2017 - 17:04:56 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası