KTSO BAŞKANI ÖZCAN'DAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan,  3 Aralık  Dünya Engelliler Günü   dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Özcan  mesajında,

”Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında “Dünya Engelliler Günü” olarak kabul edilen 3 Aralık tarihi, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına dikkat çekilmesi açısından önemli bir gündür.

Her insanın başına gelebilecek olan bu durum karşısında, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, toplumla bütünleşmelerini sağlamak, onların yaşamlarının kolaylaşmasına yardım etmek hepimiz için toplumsal bir görevdir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm engellilerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik ediyor, aileleri ve sevdikleriyle beraber sağlıklı bir yaşam temennimle kendilerini en derin duygularla sevgi ve  selamlarımı iletiyorum.”

01.12.2017 - 12:16:32 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası