İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE AYAKKABI VE KABAN YARDIMLARI YAPILDI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlaması ile beraber ihtiyaç sahibi ilköğretim öğrencilerine, kaban ve ayakkabı yardımı yapıldı. Kaban ve ayakkabılar 06-11-2017 tarihinde Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda öğrencilere dağıtılmak üzere okul müdürlerine teslim edildi. Öğrencilere yapılan yardım ile ilgili açıklama yapan Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, TOBB’un katkıları her yıl geleneksel olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere kış öncesinde yardımda bulunarak, eğitimlerine destek vermeyi hedeflediklerini bildirdi. Milli eğitim müdürlüğünce merkez ve Yenice, Eskipazar ve Ovacık ilçelerinde ilköğretim okullarında tespit edilen 700 öğrenciye kaban ve ayakkabı yardımında bulunduklarını belirten Özcan, 35 bin lira tutarındaki yardımın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde ve Karabük TSO tarafından gerçekleştiğini ifade etti. Yardımların dağıtılmak üzere Merkez ile Yenice, Eskipazar ve Ovacık ilçelerinde bulunan ilköğretim okulu müdürlerine teslim edildiğini açıklayan Özcan, “ Her yıl olduğu gibi bu yılda milli eğitim müdürlüğümüzle ortak tespit ettiğimiz okullarda yardım çalışmalarını gerçekleştirdik. İhtiyaç sahibi 700 öğrenciye kaban ve ayakkabı yardımında bulunarak, eğitimlerine destek olmayı hedefledik. Soğuk kış aylarında çocuklarımızın üşümemesini istiyoruz. Çocuklar ülkemizin geleceği ve istikbali. Bizde bu reel sektör ve ticaret camiası olarak bu çocuklarımıza destek olabiliyorsak buda ziyadesiyle bizi mutlu ediyor. Karabük Vali Yardımcısı Barboros Baran Ticaret ve Sanayi Odamız kentimize ekonomik değer ve istihdam oluşturmanın yanında toplumda sosyal işlerede her sene olduğu gibi bu senede destek oluyorlar. Okulalrda idaremiz ve öğretmenlerimiz tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi çocuklarımıza yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Karabük Milli Eğitim Müdürü Ali Köse ise, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan ve meclis ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

06.11.2017 - 17:51:03 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.