AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KARACAN, STK TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Karabük’ü ziyaret ederek sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle Karabük Öğretmenevinde 03-11-2017 tarihinde bir araya geldi. Karacan sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldiğini ve orada aldığı notları, gerekli kurum ve kuruluşlara,bakanlıklara, Başbakana, Cumhurbaşkanına, kim ilgilendiriyorsa hangi konu varsa bunları gerekli mercilere ilettiğini ve geri dönüş yaptığını kaydetti.

Toplantıya Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan katıldı.

03.11.2017 - 09:39:21 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası