29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI

Cumhuriyet Kenti Karabük’te Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Cumhuriyet korteji ile başladı.
Kent Meydanından başlayan Cumhuriyet kortejine Vali Kemal ÇEBER, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan,Meclis Başkanı Timurçin Saylar,KARDEMİRişçileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Yaklaşık bin kişinin Belediye bandosu eşliğinde yürüyüşü Atatürk Anıtında son buldu.

29.10.2017 - 13:24:42 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası