AKREDİTASYON İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Ticaret ve Sanayi Odaları arası işbirliğinin geliştirilmesi, iyi uygulamaların paylaşılması amacıyla 11.dönem Akredite olan Karabük Ticaret ve Sanayi Odası,10.dönem Akredite olan Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odasını 25.10.2017 tarihinde ziyaret edildi.
Toplantı süresince TOBB Akreditasyon Sistemi elementleri tek tek incelendi ve odaların bu elementler kapsamında icra ettikleri faaliyetler hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. İyi uygulama örnekleri ve uygulama yöntemleri karşılıklı paylaşıldı. Toplantı çıktıları raporlandı ve Benckmarking (Kıyaslama) yapıldı.
Toplantıya Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri, Akreditasyon Sorumlusu,Kalite Yönetim Temsilcisi katıldı.
İstişare toplantısı karşılıklı fikir alışverişinin yapılması ile son buldu.

26.10.2017 - 07:09:09 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası