GELECEĞİ YAZAN KADINLAR PROJESİNDE KARABÜK TÜRKİYE'YE İMZASINI ATTI

TOBB, TURKCELL ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğiyle organize edilen Geleceği Yazan Kadınlar Projesinde Türkiye Finali 23.10.2017 tarihinde İstanbul CVK Park Bosphorus otelde yapıldı.
Yarışmaya katılan 10 proje içerisinde Karabük İlimiz YUBİVA projesi ile Finalde Türkiye Üçüncüsü,olarak büyük bir başarıya imza attı.
Finalde yarışma jürisinde TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Turkcell CEO Kaan Terzioğlu,TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı,TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Evrim Aras yer aldı.
Projelerimizi desteklemek amacıyla Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan,Karabük Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Bilge Demir,TOBB Karabük Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Nuray Alpboğa, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Cem Biçen katıldı.
Yarışma sonucunda projede Türkiye Üçüncülüğü ödülünü alan ekibimizi, ilimizi Türkiye çapında başarıyla temsil ettikleri için  Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim  Kurulu Başkanı Tuncay Özcan tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.