KTSO BAŞKANI ÖZCAN’IN 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  Tuncay ÖZCAN, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Özcan, yayımladığı mesajda “Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından ve temel taşlarından biri olan basın; düşünce ve haber alma özgürlüğümüzü sağlayan etkili araçlardan biridir. Zaman içinde hem teknolojik, hem insan kaynağı ve hem de etik değerler bakımından terakki eden basınımızın bundan sonra da bu gelişimini devam ettirerek milletimize ve insanlığa hizmet edeceğine inancımız tamdır.
 Bu duygu ve düşüncelerle -zor koşullar altında halkımıza bilgi alışverişi sağlayan değerli basın çalışanlarının, 21 Ekim  Dünya Gazeteciler  Gününü  tebrik ediyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına meslek hayatlarında başarılar diliyorum dedi."

21.10.2017 - 10:05:44 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.