BATI KARADENİZ KALKINMA AJANSI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA)  2017 yılı Ekim  ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Zonguldak İlinde  gerçekleştirildi.
Toplantıya; BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı Karabük Valisi Kemal ÇEBER, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zonguldak Valisi Ahmet ÇINAR, Yönetim Kurulu Üyeleri Bartın Valisi Nusret DİRİM, Zonguldak Belediye Başkanı  Muharrem  AKDEMİR, Karabük TSO  Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay ÖZCAN, Zonguldak TSO Yönetim Kurulu  Başkanı Metin DEMİR, Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil BALIK, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet KARAVELİ, Karabük İl Genel Meclis Başkanı Ahmet SÖZEN, ve ajans yetkilileri katıldı.
2014 Yılı Güdümlü Proje Desteği Programına ait program kapanış raporunun Yönetim Kuruluna sunulması, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında Ajans İnsan Kaynakları Politikasının Yönetim Kuruluna sunulması, proje teklif çağrısına çıkılacak mali destek programları ile ilgili hususların görüşülmesi, bölge illerini ilgilendiren satın almalar hakkında Yönetim Kuruluna bilgi verilmesine ilişkin gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Yönetim Kurulu Üyelerinin karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaları ile  sona erdi.

19.10.2017 - 14:15:27 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.