KTSO BAŞKANI ÖZCAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Özcan, Muhtarlar Günü dolayısıyla  bir mesaj yayımladı.
 Başkan Özcan yayımladığı mesajda "Toplumumuzda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel taşlarından biri olan Muhtarlık idaresi, uzun süredir görev yapan büyük bir teşkilattır. Muhtarlarımıza verilen önemin göstergesi olarak yine muhtarlık müessesesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ile bu müessesenin tarihsel bağlarını koruyarak geleceğe ilişkin vizyonun belirlenmesine yönelik çalışmaların yürütülmesi için Muhtarlar Günü olarak kabul edilmiştir.
 Bu duygu ve düşüncelerle muhtarlarımızın, Muhtarlar Günü’nü kutluyor, kendilerine sağlıklı ve huzurlu,bir ömür diliyorum" dedi.

19.10.2017 - 12:55:57 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.