KTSO ÜYELERİ İNTERMOB 2017 FUARINA KATILDI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim ve Meclis Kurulu'nun aldığı karar gereğince meslek komiteleri ve meslek gruplarının etkinlikleri desteklenmektedir. 5. ve 8. Meslek gruplarımızın (Mobilya ve Orman ürünleri) talebi doğrultusunda 14-18 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Tüyap’ da düzenlenen İNTERMOB 2017(20. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı), Ağaç İşleme Makinesi 2017 (30.Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı) ve Promatt 2017 (ProMatt Yatak İmalatı Yan Sanayi, Ekipman, Ham madde ve Makineleri Özel Bölümü) Fuarı inceleme gezisi başarıyla gerçekleştirilmiştir.
Organizasyonumuza Karabük Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı 25 firmayı temsilen toplam 30 kişi katılmıştır. 14-15 Ekim 2017 tarihlerinde iki gün süren fuar organizasyonumuzda mobilya ve orman ürünleri sektöründe son gelişmeler ve makine teknolojisi katılımcılar tarafında ilgi ile izlenmiştir. İlimizde büyük bir potansiyeli olan ve önümüzdeki günlerde yeni kümelenme çalışmalarımıza katkı sunması amacıyla yapılan organizasyonun sonuçları olumlu bir şekilde görülecektir.2018 yılı içerisinde de bu tür fuar organizasyonlarımız meslek komitelerimizin talepleri doğrultusunda planlanarak gerçekleştirilecektir.

16.10.2017 - 16:24:42 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.