BAKKA YÖNETİM KURULU TOPLANTISI SAFRANBOLU'DA YAPILDI

Eylül ayı Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı(BAKKA) Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Kemal Çeber Başkanlığı’nda Safranbolu Çelik Palas Otelde yapıldı. Yönetim Kurulu Toplantısına; Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Bartın Valisi Nusret Dirim, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Karabük TSO Başkanı Tuncay Özcan, Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir ve ajans yetkilileri katıldı. 5449 Sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluş Koordinasyon ve Görevleri Hakkındaki Kanun” gereği BAKKA Yönetim Kurulu Başkanlığı, Eylül ayı itibariyle Karabük Valisi Kemal Çeber tarafından devir alındı.

Toplantı, Yönetim Kurulu üyelerinin karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaları ve gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi.

Toplantı sonrası Vali Kemal Çeber tarafından Yönetim Kurulu üyelerine Safranbolu Çerçen Köyünde yetiştirilen Çavuş Üzümü, TSO Başkanı Tuncay Özcan tarafından da Safranbolu Lokumu hediye edildi.

26.9.2017 - 08:58:54 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.