GELECEĞİ YAZAN KADINLAR PROJESİ FİNAL SUNUMLARI KARABÜK ÖĞRETMENEVİNDE GERÇEKLEŞTİ

Türkiye genelinde 18 ilde devam eden ve İlimizin de yer aldığı Geleceği Yazan Kadınlar Projesi final sunumları 23.09.2017 tarihinde Karabük Öğretmenevinde gerçekleşti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Turkcell,TOBB Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğinde ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının organizasyonunda proje sunumları illerde eş zamanlı olarak yapıldı.
Değerlendirme kurulunda Karabük Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr.Bilge Demir, Turkcell yetkilisi Abdullah Aslan, ve Karabük TOBB Kadın Girişimciler Kurulu icra Komitesi Başkanı Nuray ALPBOĞA, Turkcell Eğitim Görevlileri Elif Nur İspirli,Hasibe Zafer yer aldı.
Karabük Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerinden 7 grupta toplam 12 yazılımcı yaklaşık 4 ay süren çalışmaları sonucunda gerçekleştirdikleri Android tabanlı projelerini juriye sundu.Yapılan puanlamalar sonucu birinci olan 2 grup 26.09.2017 tarihinde kamuoyuna açıklanacaktır.
İl birincileri İstanbul’da 23 Ekim’de   juriye sunum yapacaktır.

25.9.2017 - 14:45:09 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası