HADDELEME EĞİTİM SERTİFİKALARI FİRMA YETKİLİLERİNE TESLİM EDİLDİ

Tehlikeli ve Çok Tehlikeli sınıfta yer alan işlerde çalıştırılacakların mesleki eğitimlerine dair yönetmelik gereğince İlimizin önde gelen sektörlerinden olan Haddecilik sektöründe çalışanlara yönelik 7 firmadan 450 çalışan 17 gün süren eğitim faaliyetleri sonucunda Mesleki belgelendirmeye hak kazandı.Çalışmalar Karabük Ticaret ve Sanayi Odası, İŞKUR ve Karabük Halk Eğitim Merkezi tarafından yürütüldü.
Eğitimler sonucunda düzenenlenen Sertifikalar firma sahipleri/yetkililerine işyerlerinde ziyaret edilerek teslim edildi.Ayrıca firmaların Mesleki Eğitimler ve istihdamla ilgili talepleri alındı.

22.9.2017 - 09:59:26 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası