GELECEĞİ YAZAN KADINLAR PROJESİNDE HEDEF İL SINIF BİRİNCİLİĞİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu ve Turkcell iş birliğiyle hayata geçirilen 'Geleceği Yazan Kadınlar Projesi' sunum provası 16-17.09.2017 tarihleri arasında Karabük Öğretmenevinde gerçekleşti.
Projelerin; Ürün hedef kitlesi,Ürün Sektör ve Pazar analizi,Ürün rekabet analizi,Ürün yol haritası,Ürün finansman bilgileri,Ürün pazarlama ve satış planları  gözden geçirildi. Sunum değerlendirmelerinde Mentör olarak Nuray Alpboğa, Ramazan Gümüş, Hasibe Zafer, Elif Nur İspirli görev almıştır.
23 Eylülde sınıf birincisi projesinin seçiminin yapılarak sertifika dağıtımı yapılacaktır. 6 Ekimde İstanbul da Projelerin Yarı Finali belli olacaktır.
Karabük Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, "Bu projenin ev sahipliğini yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek  finale dâhil olacak projelerin çıkmasını umut ediyorum dedi".

19.9.2017 - 15:06:16 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası