UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM BAŞVURULARI HAKKINDA

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliğiyle 25-28 Eylül 2017 tarihlerinde düzenleyeceğimiz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri başvuruları  Online olarak  http://www.karabuktso.org.tr adresinden  yapılacaktır.

Eğitim Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantı salonunda 4 gün süreyle verilecek olup,Katılım grupları 30 kişiyle sınırlıdır.

Son başvuru tarihi 22.09.2017 Saat 14:00

Eğitim sonunda Girişimciler KOSGEB’in 150.000 TL tutarında Girişimcilik desteklerinden yeni bir iş kurma durumunda yararlanma imkanı olacaktır.

Program dahilinde Uygulamalı Girişimcilik eğitimlerimiz devam edecektir.
Aşağıdaki bilgiler dahilinde başvuru değerlendirilecek olup başvuru yapılması kesin kabul anlamı taşımamaktadır. Başvuru için teşekkür ederiz.

19.9.2017 - 13:47:16 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.