ESKİPAZAR DERNEKLER BİRLİĞİ BAŞKAN ÖZCAN’I ZİYARET ETTİ

Eskipazarlı İşadamları, Eskipazar Esnaf Odaları, Eskipazar Dernekler Birliği Başkanı Niyazi Küçükyılmaz ve beraberindeki heyet Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan nazik ziyaret ve hoşsohbetlerinden teşekkür etti.
Ziyarette Karabük-Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi bölgesi ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.Eskipazar Dernekler Birliği Başkanı Niyazi Küçükyılmaz ve beraberindeki heyet,Organize Sanayi Bölgesinin kazanılmasında büyük emeği ve gayreti olan TSO Başkan Özcan’a teşekkür ederek her zaman destek vereceklerini söyledi.

13.9.2017 - 14:25:04 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.

Dolar
Euro