KARÜNDER YÖNETİMİ BAŞKAN ÖZCAN’I ZİYARET ETTİ

KARÜNDER (Karabük Üniversitesi Yaptırma,Yaşatma ve Turizmi Geliştirme Derneği) Başkanı Erkan BÖREKÇİ, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan nazik ziyaret ve hoşsohbetlerinden dolayı KARÜNDER Başkanı Börekçi ve  ekibine teşekkür etti.

12.9.2017 - 11:41:11 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Euro 7,2057 7,2187