TEKNOPARK KARABÜK'E HAYIRLI OLSUN

Uzun bir müddetten beri Karabük TSO tarafından takip edilen Teknopark projesi Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından kabul edilmiştir. 20 Ekim 2016 tarihinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Özcan’ı makamında ziyaret etmiş ve Sayın Bakan bu konuda desteklerini Sayın Başkan’a bildirmişti.
Teknopark projesinin kabul edilmesi üzerine Sayın Tuncay Özcan şu açıklamalarda bulundu:
“Teknopark projesi, Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulması kapsamında ele aldığımız ve yakından takip ettiğimiz bir konuydu. Amacımız Karabük’ün nitelikli ürün kapasitesini artırarak, katma değeri yüksek ürünler üretebilecek bir altyapı imkânını Karabük’e kazandırmaktır. Makamlar geçici ama eserler kalıcıdır. Var gücümüzle Karabük’e yeni değerler kazandırmak üzere mesai harcıyoruz. Belki bunların birçoğu şimdilik fark edilmiyor ama tıpkı Teknopark projesinde olduğu gibi zamanı geldiğinde hepsi birer birer gün yüzüne çıkacaktır. Başarılar kollektif bir çalışmanın ürünüdür. Ben bu bağlamda Karabük TSO Meclisi’ne Meclis Başkanı Sayın Timurçin Saylar’a, Yönetim Kurulu Üyelerimize, personelimize ve Akademik Danışmanımıza gayretlerinden dolayı teşekkür ederim. Aynı zamanda Karabük Milletvekilleri Sayın Mehmet Ali Şahin ve Sayın Burhanettin Uysal’a şükranlarımı sunarım. Ayrıca Karabük Valiliği’ne ve Karabük Üniversitesi’ne de desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Üniversite-Sanayi İşbirliği’ni zirveye taşıyarak Karabük’e rekabet gücü kazandıracak Teknopark’ın tüm paydaşlara ve Karabük’e hayırlı olmasını temenni ederim.”

7.9.2017 - 16:38:39 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası