KTSO BAŞKANI ÖZCAN'IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda,Ülkemiz ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban bayramını hep birlikte karşılamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Özcan mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bizi birbirimize bağlayan yardımlaşma ve dayanışma , paylaşma ruhudur. Kurban bayramları da buna en güzel işaret veren özel günlerimizdendir.Türkiye de birlik ve beraberlik içerisinde ilerleyerek, Milletimiz için bayram tadında bir geleceği hep birlikte inşa edecektir. Ortak bir sevinç duygusunu taşıyan kurban bayramı coşkumuzun mutlu yarınlara, güçlü bir geleceğe, ülkemizde ve dünyada barışa, birlik ve beraberliğe vesile olmasını dilerken, Bu duygu ve düşüncelerle, Ülkemizin, yöre halkımızın ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı kutlar, insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve barış getirmesini temenni ederek, sevgi ve saygılarımı sunarım.”