MAKİNE BAKIMCI (SEVİYE 3-4) YAZILI VE UYGULAMA SINAVI YAPILDI

Bilindiği üzere, 5544 sayılı Mesleki Yeterlilik Kurumu Kanununda yapılan değişiklikle, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenecek tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışanların ve çalışmak isteyenlerin mesleki yeterlilik belgesi almaları zorunlu hale gelmişti.
24.08.2017 tarihinde “Makine Bakımcı Seviye 3-4 ” yazılı ve uygulama sınavı yapılmıştır.MYK belgelendirmesi zorunlu meslek dalları için firmalarımızın talebine istinaden yeterlilik sınavları Karabük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılacaktır. MYK belgelendirmesi zorunlu mesleklere http://www.myk.gov.tr adresinden ulaşabilir.

24.8.2017 - 09:12:52 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası