HABİTAT KARADENİZ BÖLGE SAHA KOORDİNATÖRÜ'NÜN KTSO ZİYARETİ

Habitat Karadeniz Bölgesi Saha Koordinatörü Ahmet Abalı,TOBB Karabük Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Nuray Alpboğa, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan'ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özcan nazik ziyaret ve hoş sohbetlerinden dolayı Abalı ve Alpboğa'ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

16.8.2017 - 16:50:23 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası