VALİ ÇEBER'İN KTSO ZİYARETİ

Karabük Valiliği´ne atanan Kemal Çeber, Karabük  Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay ÖZCAN’ı ve meclis üyelerini ziyaret etti.
KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan ve meclis üyeleri nazik ziyaret ve hoş sohbetleri için Vali Çeber’e  teşekkür ederek Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının yürüttüğü projeler ve yapılan çalışmalar hakkında  bilgiler  vererek fikir alışverişinde bulunuldu.
Üreten Eller Projesi kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası zemin katında bulunan bulunan Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler İcra Komitesi İşbirliğiyle tarafından yürütülen Kadın Girişimciliğini ön plana çıkararak el emeği göz nuru olan yöresel gıda, organik gıdaların ve el sanatları ürünlerinin satışının yapıldığı mağazayı gezen Vali Çeber, Başkan Özcan ve mağaza sorumlusundan bilgiler aldı.

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.