GELECEĞİ YAZAN KADINLAR PROJESİNDE ÜÇÜNCÜ EĞİTİM PERİYODU TAMAMLANDI

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Turkcell işbirliğinde başlatılan Geleceği Yazan Kadınlar Projesi eğitimi üçüncü etabı 08-09.07.2017 tarihinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonda Karabük Öğretmenevinde gerçekleşti.Projenin amacı kadınların yazılım konusunda eğiterek, mobil uygulamalar geliştirmelerine destek olmak, aynı zamanda kadınların bu alanlardaki istihdam kapasitesini ve girişimciliğini artırmaktır.

Eğitimleri takiben katılımcılara 1,5 aylık proje geliştirme süresi verilecek ve dileyen katılımcılar ekip oluşturarak proje hazırlayabilecekler. Katılımcılar önce eğitim aldıkları illerde projelerini sunacak Eylül de Türkiye proje buluşmasında Karabük'te yerini alacaktır.

11.07.2017 - 20:11:38 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.

Dolar
Euro