KTSO BAŞKANI TUNCAY ÖZCAN KARDEMİR KARABÜKSPOR'U ZiYARET ETTİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan,Genel Sekreter Cem Biçen Birinci etap kamp çalışmaları için Bolu'nun Karacasu beldesine giden Kardemir Karabükspor'u Başkanı Ferudun Tankut,Karabükspor teknik direktörü Erkan Sözeri,teknik heyeti ve futbolcuları ziyaret etti.
Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan Kardemir Karabükspor'a motivasyon ve destek olmak adına ziyarete geldiklerini bu sezonda verdikleri desteği artırarak fazlasıyla vermeye gayret edeceklerini söyledi.Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, ziyaretin kendileri için önemli bir motivasyon olduğunu belirterek ziyaretlerinden dolayı Başkan Özcan'a teşekkür etti.

08.07.2017 - 14:46:31 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası