BAŞKAN ÖZCAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Tuncay Özcan, Ramazan Bayramı  dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Özcan yayımladığı mesajında; “Yüce Allah’a olan kulluğumuzu onaran, fakir ve fukaranın ellerinden tuttuğumuz, dostluk, kardeşlik ve komşuluk ilişkilerimizi yeniden canlandıran 11 Ayın sultanı Ramazan ayını uğurluyoruz. Milletçe kardeşliğimizi pekiştiren, yüreklerimizi birleştiren, bizlere neşe ve sevinç veren ramazan bayramına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının yaşandığı günlerdir. Böyle günleri fırsat bilerek insanlar birbirlerine daha fazla yüreğini açmalı, küskünlükler bitirilmeli, çocuklar sevindirilmeli, büyükler hatırlanmalıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, değerli Karabük'lü hemşerilerimin, milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, tüm insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum dedi.”

24.06.2017 - 13:15:17 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası