YERLİ OTOMOBİL ÜRETİMİ TALEBİMİZ TOBB'A İLETİLDİ.

TOBB 73. Genel Kurulunda  Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine, yerli otomobil konusunda Türkiye Odalar ve Borsalar camiası olarak önemli bir sorumluluk üstlenmişti.Türkiye ekonomisinin gücünün ve iş dünyamazının dinamizminin, ülkemizinin 60 yılı aşkın süredir yapmak için uğraştığı yerli otomobili hayata geçireceğine yürekten inanıyoruz.Bu süreçte 14.06.2017 tarihinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan'ın Yerli Otomobil Üretiminin yeni kurulan Karabük Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas OSB'de yapılması hakkında TOBB Yönetim Kurulu Başkanlığına yazdığı yazı ektedir.

23.06.2017 - 14:38:40 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.