KTSO BAŞKANI ÖZCAN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, Babalar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Özcan yayımladığı mesajda; ”Aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan babalarımız, aynı zamanda yüklendikleri manevi sorumlulukları da unutmayarak, aile içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasını sağlarlar. Babalar olarak, çocuklarımızın gelecekleri için umut dolu olmalarını sağlamakla yükümlüyüz.Bunun yolu da, “bir çocuğa bırakabilecek en iyi mirasın, iyi bir eğitim olduğunun  bilinciyle, verimliliği ve kaliteyi öne çıkaran düşünsel planları eyleme dönüştürmek ile mümkündür. Bu yönde, çocuklarımıza güvenerek, geleceğin şekillenmesinde  onların yolunu açmalıyız.Her zaman çocuklarını koruyan, kollayan, her koşulda yanlarında olan, her fedakarlıkla bulunan babaların babalar gününü kutluyorum.Terör saldırılarında şehit olup evlatlarını babasız bırakan şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, evlatlarına hayırlı uzun ömürler diliyorum dedi."

17.06.2017 - 09:49:05 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.

Dolar
Euro