TOBB ODALAR VE BORSALAR DAİRE BAŞKANI ERBAY’IN KTSO ZİYARETİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Odalar ve Borsalar  Daire Başkanlığı görevine  yeni atanan Hasan ERBAY  ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Borsalar Müdürlüğü Uzman Yardımcısı Tahir Argüç Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan’ı  15.06.2017 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanı Özcan, nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri  için TOBB Daire Başkanı Erbay ve  TOBB Borsalar Müdürlüğü Uzman Yardımcısı Argüç’e teşekkür ederek hediye takdim etti.

15.06.2017 - 13:01:05 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.