BAŞKAN ÖZCAN VE TSO PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Özcan, TSO çalışanları ve aileleriyle birlikte   iftar yemeği organizasyonda14.06.2017 tarihinde bir araya geldi.

TSO Başkanı  Özcan  yaptığı konuşmada;  “Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Kardeşlik duygularının en yoğun hissedildiği bir aydır. Birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıktığı Ramazan ayında iftar yemeğinde sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız ramazan  ayı vesilesi ile biraya gelmekti. Bu vesile ile Ramazan ayının başta tüm İslam âlemi olmak üzere bütün insanlığa huzur, barış, kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.”

15.06.2017 - 11:10:52 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.