SOCİALTHİNKS İLETİŞİM AJANS BAŞKANI’NIN KTSO ZİYARETİ

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA), paydaşlarına ve bölgesine daha iyi hizmet edebilmek, halkla ilişkiler ve görünürlük çalışmalarını, kamuoyu itibarını, yazılı, görsel ve sosyal medya ilişkilerini daha profesyonelce yönetmek ve geliştirmek  amacıyla Kurumsal Stratejik İletişim ve Eylem Planı çalışmalarına başlamıştır.Bu amaç doğrultusunda BAKKA Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret edilmektedir.
Bu doğrultuda görevlendirilen Socialthinks İletişim Ajans Başkanı Levent Pınar, 06.06.2017 tarihinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan’ı makamında ziyaret ederek BAKKA'nın ilimizde bulunan paydaşları nezdindeki mevcut itibarı ve algısı detaylandırılmış, olup bu konudaki faydalı bilgi ve yorumlarıyla çalışmanın başarıya ulaşması için nelerin yapılabileceği noktasında görüşme yapılmıştır.
Yürütülen hizmetlere ilişkin olarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu ziyarette Socialthinks İletişim Ajans Başkanı Levent Pınar, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan’a keyifli hoş sohbetleri ve vermiş olduğu bilgiler için teşekkür etti.

06.06.2017 - 15:39:17 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.