KTSO BAŞKANI ÖZCAN’DAN RAMAZAN AYI MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Özcan yayınladığı mesajda, “Ramazan ayı, birlik ve beraberlik anlayışının canlı tutulmasının, yardımlaşmanın, oruç ibadeti aracılığıyla nefsi terbiye etmenin gerçekleştiği, 11 ayın sultanıdır. Sevgili Peygamberimiz, Ramazan ayında gönül huzuru içinde içtenlikle yapılan dua, ibadet ve iyiliklerin Allah katında daha değerli olacağını bildirmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in müjdelediği bu mübarek ayın hepimize huzur ve bereket getirmesini temenni ediyor, güzelliklerin ve iyiliklerin paylaşıldığı Ramazan ayı diliyorum.”

26.05.2017 - 09:51:05 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.

Dolar
Euro