KOSOVALI KURSİYERLER ÜRETEN ELLERİ ZİYARET ETTİ

Kosovanın Gilan şehrinden ilimize gelen kursiyerler TOBB Kadın Girişimciler Kurulunca yürütülen Karabük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından desteklenen “Üreten Eller” isimli projenin satış mağazasını gezdiler.
TOBB Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Nuray Alpboğa yaptığı açıklamada;
“Üreten Eller Projesi ile birlikte yerel - yöresel ürünlerin ticari ürüne dönüştürülmesi, pazarlanması, tanıtımı, yerel - yöresel ürünlerin üretiminde kalite ve verimin arttırılması, konusunda kursiyerlerle bilgi alışverişinde bulundu”.
Kosovalı kursiyerlerle günün anlam ve önemine belirten hatıra fotoğrafları çekildi.

17.05.2017 - 17:21:46 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası