BAŞKAN ÖZCAN’A SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI ZİYARETİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Karabük İl Müdürü İsmail Yıldırım, kurum çalışanlarıyla birlikte Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Karabük  Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan’ı 17.05.2017 tarihinde makamında ziyaret etti.
Sosyal Güvenlik İl Müdürü Yıldırım;
"Sosyal Güvenlik Haftası"nın her yıl mayıs ayının ikinci haftasında kutlandığını anımsatan Yıldırım, Sosyal Güvenlik Kurumunu paydaşlarına tanıtmak, sosyal güvenlik reformunu anlatmak, sosyal güvenlik kavramının toplumun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, vatandaşları hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sağlamak amacıyla Sosyal Güvenlik Haftası kutlandığını bu kapsamda sivil toplum kuruluş örgütleri, okullar, işverenlerimiz, sigortalılarımızca sosyal güvenlik bilincinin oluşması için bilgilendirme ve bilinçlendirmek için bir takım faaliyetlerimiz olacak” dedi.
Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özcan;
SGK İl Müdürü ve çalışanlarının ziyaretinden memnuniyet duyan Başkan Özcan “Sosyal Güvenlik Haftasının tüm vatandaşlarımıza ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyor, bu süreç içerisinde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek amacıyla yoğun bir şekilde çalışan sosyal güvenlik kurumlarımızda çalışan personelimize teşekkür ediyor, haftalarını kutluyor kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

17.05.2017 - 10:06:29 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.