IDEF'17, 13'ÜNCÜ ULUSLARARASI SAVUNMA SANAYİİ FUARI GERÇEKLEŞTİ

IDEF’ 17, 13'üncü Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı, 9-12 Mayıs 2017 tarihlerinde, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, T.C. Milli Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) yönetim ve sorumluluğunda, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde yapıldı .
1993 yılından itibaren iki senede bir tekli yıllarda icra edilmekte olan IDEF Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı, katılımcı ülkeler arasında dostluk ve işbirliğinin geliştirilmesinde büyük bir rol oynamaktadır. Savunma sanayi ile doğrudan ve dolaylı ilişkili tüm sanayi dallarını kapsamakta olan IDEF, ülkemiz için olduğu kadar, diğer katılımcı ülkeler ile savunma sanayii şirketleri için de önemli bir tanıtım merkezi ve uluslararası pazar konumundadır. Katılımcı ülke, heyet ve firma sayısını yıllar itibariyle artıran IDEF, bölgemizin birinci, dünyanın ise en büyük beş savunma sanayi fuarından biri konumundadır.
IDEF’17 katılımcı ve ziyaretçilere savunma sanayi alanında teknolojik gelişmelerin takibi ve tedarik programlarında uluslararası iş birliği imkânlarının sunulduğu bir organizasyon olmaya devam edecektir. IDEF’17 ev sahipliğinde dost ve müttefik ülkelerin Savunma Bakanları'nın yanı sıra, Genelkurmay Başkanları, üst düzey sivil ve askeri otoriteleri, tedarik ve savunma teçhizatı alanında karar verici makamlar karşılıklı görüş alışverişinde bulunabilecekler, yerli ve yabancı sanayi kuruluşları, yapacakları görüşmelerle önemli ticari bağlantılar kurabileceklerdir.

15.05.2017 - 12:14:17 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.