ESKİPAZAR KERESTE FABRİKASI (ORUS)ZİYARET EDİLDİİ

Eskipazar ilçemizde bulunan Kereste fabrikasının (ORUS) yerinde gorulmesi ve incelenmesi amacıyla 28.11.2019 tarihi itibariyle inceleme ziyareti düzenlendi.Ziyarette Sanayi ve Teknoloji  il müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu, KOSGEB il müdürü Serhat Saygın,BAKKA Karabuk Koordinatörü Sakin Eren ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Cem Biçen yer aldı.Isletmenin  son durumu hakkında yonetim kurulu başkanı Kamil Ünal bilgilendirmede bulundu.

28.11.2019 - 20:52:59 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası