NEREDEN BAŞLASAM PROJESİ TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Ülkemiz girişimciliğinin önündeki en önemli sorunlardan biri olan gerekli araştırmaları yapmadan başlanılan girişimciliğin olumsuz sonuçlarını gidermek için Sivil Toplum Kuruluşlarının ve Kamu Kuruluşlarının iş birliği ile oluşan NEREDEN BAŞLASAM Projesi 27.11.2019 tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu toplantı salonunda yapılan sunumlarla kamuoyuna ve girişimcilere tanıtıldı.

Yaklaşık iki aylık bir çaba sonucunda oluşturulan NEREDEN BAŞLASAM Projesi açılış konuşmasını TOBB  İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Bilal Kılıç yaptı. Proje sunumları SGK İl Müdürü İsmail Yıldırım, İŞKUR İl Müdürü Çoşkun Güven, KOSGEB İl Müdürü Serhat Saygın, SMMMO Başkanı Atakan İrken, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Dış İlişkiler Müdürü Murat Karakabak tarafından gerçekleştirildi.

Yapılan sunumlar sonrası soru cevap bölümü ile toplantı sona erdi.

27.11.2019 - 17:38:21 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası