MOTORLU KARA TAŞITLARI ALIM SATIM SORUMLUSU MYK SINAVI GERÇEKLEŞTİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB MEYBEM A.Ş. işbirliğinde Mesleki Yeterlilik Belgelendirme sınavları yapılmaya devam ediyor.

Motorlu Kara Taşıtları Alım-Satım Sorumlusu sınavları 26-27.11.2019 tarihlerinde gerçekleştirildi. Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) standartlarında yazılı ve uygulamalı olarak iki aşamada gerçekleşen sınavlarda başarılı olan adaylar mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanacaktır.

27.11.2019 - 17:21:45 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası