ULUSOYLAR FİRMASI ZİYARET EDİLDİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizden ULUSOYLAR Market Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Ulusoy'un, aylık olarak düzenlediği Şube Müdürleri yönetim toplantısına, Karabük TSO Dış İlişkiler Müdürü Murat Karakabak katılım sağlayarak, yönetim süreçleri, danışmanlık ve eğitim konularında odanın faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunmuştur. ULUSOY Market Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Ulusoy'a ve Şube müdürlerine göstermiş oldukları ilgiden ötürü teşekkür ederiz.

22.11.2019 - 15:56:17 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası