ÜYE ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizden KARGİSAN Karabük Giyim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ortakları Sayın Mustafa Çelenli, Sayın Recep Özdem ve Sayın Atakan Şahin'i, ROLMAK Döküm Dış Ticaret Direktörü Sayın Murat M. Gedikoğlu ve Satış ve İhracat Müdürü Sayın Didem Güzel Kazan'ı, SAYLAR Hidrolik İşletme Sahibi Sayın Timurçin Saylar'ı, İhracat Destek Ofisi Faaliyetleri ve Devlet Teşvikleri hakkında bilgilendirmede bulunmak üzere Karabük TSO Dış İlişkiler Müdürü Murat Karakabak ve Karabük İhracat Destek Ofisi Uzmanı İsa Onaran tarafından ziyaret edilmiştir.Ziyarette üyelerimizin ihracat çalışmaları ve Devlet Teşvikleri ile ilgili talepleri alınarak gerekli çalışmalara başlanmıştır. Üyelerimize göstermiş oldukları ilgiden ötürü teşekkür ederiz.

21.11.2019 - 14:33:39 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası