KARABÜK İNTERNET GAZETECİLERİ VE MEDYA DERNEĞİNDEN ZİYARET

Kurucu Üyeliğini Ergün Başkaya, Semih Gülen, Sait Alıcı, Alpaslan Çelik, Yasin Erdem ve Bülent Diktepe'nin yaptığı Karabük İnternet Gazetecileri ve Medya Derneği (KİGMED),Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier’i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier,nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

20.11.2019 - 16:35:05 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası