SİGORTA ACENTELERİMİZE YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB işbirliğiyle düzenlediğimiz Sigorta Acentelerinin Mesleki Sorunları ve Çözüm Önerileri’’ konulu bilgilendirme toplantısı 19.11.2019 tarihinde Büyük Kulüpte gerçekleşti.

TOBB Sigorta Acenteleri İcra Kurulu Başkanı Levent Korkut ve TOBB Sigortacılık Müdürü Mevlüt Söylemez, Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Biçer, Meclis üyesi ve TOBB Sigorta Acenteleri İl Temsilcisi Kamil Ünal ve sigorta acentelerimizin katıldığı toplantıda, sektörün sorunları ve çözüm önerileri dile getirilerek Türkiye’de ve ilimizdeki mesleğin gelişimi ile ilgili bilgiler verildi. Toplantı üyelerimizden gelen soruların cevaplandırmasıyla sona erdi.

20.11.2019 - 10:53:51 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası