E-TEBLİGAT E-ARŞİV VE E-FATURA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ve Karabük Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası işbirliğiyle E-Tebligat, E-Fatura ve E-Arşiv konulu bilgilendirme toplantısı 19.11.2019 tarihinde Karabük SMMMO toplantı salonunda gerçekleşti.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ve Karabük SMMMO üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen bilgilendirme toplantısında Mali Müşavir Selçuk Gülten sunumlarını gerçekleştirdi.

20.11.2019 - 10:51:17 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası