KÖPRÜLÜ VİNÇ OPERATÖRLÜĞÜ SINAVLARI GERÇEKLEŞTİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB MEYBEM A.Ş. işbirliğinde Mesleki Yeterlilik Belgelendirme sınavları devam ediyor.

Köprülü Vinç Operatörlüğü Seviye 3 sınavları Karadeniz Hadde Demir Çelik İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi ve Çaprazoğlu Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi firmalarında  33 kişinin katılımıyla 15-16.11.2019 tarihlerinde gerçekleştirildi. Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) standartlarında yazılı ve uygulamalı olarak iki aşamada gerçekleşen sınavlarda başarılı olan adaylar mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanarak, belge aldıkları mesleklerde faaliyete devam edebileceklerdir.

18.11.2019 - 11:35:50 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası