ÜYE ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizden Dofer Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Karabük Şubesi Şube Müdürü Halil Er, Karabük Ersa Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İşletme Sahibi Serkan Şimşek, İris Anka Eğitim Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi İşletme Müdürü Seçilay KoymalıKarabük Çetin Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi İşletme Sahibi Hayri Çetin, Çankaya Kuyumculuk-Dayanıklı Tüketim Maddeleri-İnşaat-İnşaat Malzemeleri-Gıda Ürünleri İşletme Sahibi Lütfi Özoğul ve gıda mühendisi Ali Özduran, Şahin Demir Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İşletme Müdürü Asuman Odabaş ve Safranbolu Cam Mozaik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fabrika Müdürü Engin Bağ 2019 yılı üye memnuniyet anketlerine istinaden geri bildirimlerde bulunmak üzere Karabük TSO Dış İlişkiler Müdürü Murat Karakabak tarafından ziyaret edilmiş olup ziyarette üyelerimizin sorunları, talepleri, çözüm önerileri alınarak kalite sistemimiz gereği düzeltici faaliyetler yapılacaktır.
Üyelerimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

06.11.2019 - 17:15:40 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası