TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU BAŞKANI ALPBOĞA SİİRT’TE

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası ve Siirt Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğiyle 5.11.2019 tarihinde düzenlenen ‘’Kadın Kooperatiflerinin Önemi ve Amacı’ ’konulu konferansa TOBB Karabük Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı ve Batı Karadeniz Bölge Başkanı Nuray Alpboğa konuşmacı olarak katıldı.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından BAKKA Yöresel Değerler Mali Destek Programı kapsamında 2015 yılında kurulan Üreten Eller Kadın Kooperatifinin kuruluş hikâyesi, aldığı dereceler ve kadın girişimciliği konusunda yapılan çalışmalar,konferansa katılanlar tarafından ilgiyle dinlendi.

05.11.2019 - 17:18:20 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası