KARABÜK TSO ÜYELERİMİZE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizden Yolbulan Şirketler Grubu Şube Müdürü Alparslan Kanca’yı ve Kayıkçı Demir Çelik Fabrika Müdürü Sinan Dereli’yi ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde son düzenleme İle birlikte kapsama alınan Haddecilik Meslek Eğitimleri, Ticaret Bakanlığına bağlı yeni faaliyete başlayacak olan İhracat Destek Ofisi faaliyetleri ve Karabük TSO bünyesinde faaliyete Başlayan Danışmanlık birimleri hakkında detaylı bilgilendirmeler yapılarak, karşılıklı istişarelerde bulunduk.

Üyelerimize göstermiş oldukları ilgiden ötürü teşekkür ederiz.

23.10.2019 - 17:12:19 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası