İLİMİZDE COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Ekonomik ve rasyonel açıdan İlimizi geliştirmek, bölgesel kalkınmayı hızlandırmak açısından Odamızın faaliyet alanı içerisinde bulunan Yenice ve Eskipazar ilçelerimizde Coğrafi işaret potansiyeline sahip olan ürünlere Coğrafi işaret alınması ve bu konuda çalışmalar yürütülmesi hususunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin EMİRSÜLEYMANOĞLU, Odamız Genel Sekreteri Cem BİÇEN, Planlama  Koordinasyon ve Akreditasyon Müdürü Pelin ER, Dış İlişkiler Müdürü Murat KARAKABAK tarafından Yenice Kaymakamı Muhammed EVLİCE ve Eskipazar Kaymakamı Muhammed Burak AKKÖZ ziyaret edildi.

22.10.2019 - 17:36:13 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası