KARABÜK TSO’DAN ÜYELERİMİZE ZİYARET

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Olarak üyelerimizden HBM Demir Çelik Müdürü İrfan Özkan, Alter Demir Çelik Genel Müdürü M. Yunus Çelik. Uyar Çelik Genel Müdürü Selami Günday ve Çelsantaş Çelik Mamulleri Genel Müdürü Dr. Müh. Şerafettin Öner’i ziyaret edildi. Ziyaretlerimizde son düzenleme İle birlikte kapsama alınan Haddecilik Meslek Eğitimleri, Ticaret Bakanlığına bağlı yeni faaliyete başlayacak olan İhracat Destek Ofisi faaliyetleri ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyete başlayan Danışmanlık birimleri hakkında detaylı bilgilendirmeler yapılarak karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Üyelerimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

22.10.2019 - 14:07:06 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası