TOBB AKREDİTASYON ÇALIŞTAYI DİYARBAKIR’DA GERÇEKLEŞTİ

TOBB tarafından düzenlenen Akreditasyon Çalıştayı 17-19 Ekim 2019 tarihleri arasında TOBB Başkanı Sn.M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun katılımlarıyla Diyarbakır’da gerçekleşti.

Takım Ruhu, Kişisel Verilerin Korunması, Finansal Yönetim, Sosyal Güvenlik Uygulamaları ve Teşvikler, Stratejik Planların Risk Yönetimi konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Çalıştay’a Karabük Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Planlama Koordinasyon ve Akreditasyon Müdürü Pelin ER katılmıştır. Çalıştay Akreditasyon Sistemi Çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yapılarak, Oda/Borsa Görüş ve Önerilerinin alınması ile sona erdi.

21.10.2019 - 12:33:50 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası